Es Mussol
Your Name - Simple

Qui som


Una botiga virtual

Navega pel nostre web sempre que vulguis

La nostra botiga és virtual, però si estàs a prop i vols recollir les teves comandes en persona pots fer-ho a La llibreria La Guineu de Sant Feliu de Guíxols.

El millor servei, el millor record

També et podem oferir articles personalitzats per a celebracions especials, bateigs, comunions, casaments, concursos, etc. Escriu-nos i te n'informarem.


Tenim un munt de complements per a casa teva. Guarneix la teva taula i també equipa la teva cuina amb recipients i estris que et seran indispensables. I també consulta els nostres articles per personalitzar el teu jardí, terrassa o balcó.


Som ganxons, som catalans! Tenim un munt de petits articles i detalls perquè et recordis de nosaltres i en facis bandera! Tenim didals, imants de nevera, rajoles, tasses, gots de xarrup, plats...

EsMussol.cat · Objectes de regal i molt més

Sobre nosaltres

Som emprenedors i detallistes, i sobretot estem corulls d'il·lusió. A Es Mussol desitgem que trobis allò busques, que compris el què necessites: estem al teu servei.

Avís legal

Sant Feliu de Guíxols

Visiteu Sant Feliu de Guíxols
Turisme

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Web municipal

Baix Empordà / Costa Brava
Coneix el nostre entorn

 

Objectes de regal i més

Articles de ceràmica, Objectes de regal, Articles de decoració, Encens a granel, Cera perfumada, Articles per a la llar, Figures de pessebre, Articles de Nadal, Animals de peluix, Records de la ciutat i gran varietat de mussols.

Contacta amb nosaltres

  • Telèfon:
    (+34) 972321326
  • Email:
    info@esmussol.cat
  • Horari:
    Servei permanent a l'internet.

Visites al web: 5146

© 2020 EsMussol.cat · c/ Capmany, 35, 17220 Sant Feliu de Guíxols